Kūʻai maikaʻi ʻo £2.99 no ka Aspire Nautilus Prime Replacement Pod

Newvaping
Deal Score0
Deal Score0

Description

Ke hoʻolauna nei i ka Aspire Nautilus Prime Pods, i hana akamai ʻia e hoʻokō i ka Aspire Nautilus Prime Pod Kit. Ke haʻaheo nei kēia mau pods i ka mana e-liquid o 3.4mL, e ʻae ana i nā manawa vaping lōʻihi ma mua o ka pono e hoʻopiha. ʻO ka hoʻolālā hoʻopihapiha ʻaoʻao, hoʻopiha ʻia me kahi awa hoʻopiha i uhi ʻia i ka plug, e hōʻoia i ka hoʻopiha piha ʻana a me ka ʻole o kāu e-wai punahele.

ʻAʻole e like me nā pods disposable, ua hoʻolālā ʻia nā Aspire Nautilus Prime Pods e kūpono me nā Aspire Nautilus BVC Coils. Ke hiki i ka manawa e hoʻololi ai i ka coil, hiki iā ʻoe ke hoʻololi wale i ka coil ponoʻī ma mua o ka hoʻolei ʻana i ka pod holoʻokoʻa, e hāʻawi ana i kahi hopena ʻoi aku ka maikaʻi a me ka ʻoluʻolu. ʻOi aku ka maikaʻi o ka Nautilus BVC Coils i ka hāʻawi ʻana i ka ʻono e-liquid maikaʻi loa a hana i nā ao mahu ʻoluʻolu ke hoʻohana ʻia me kāu cigarette uila Nautilus (e-cigarette).

Eia kekahi, hāʻawi ka Nautilus Prime Pods iā ʻoe e hana i kāu ʻike vaping ma ka hoʻoponopono ʻana i ka ea. Me ka hiki ke hoʻopaʻa a hoʻokuʻu paha i ke kahe o ka ea, hiki iā ʻoe ke hoʻokō maʻalahi i kāu pae i makemake ʻia o ka hana mahu a me ka ʻāʻī ʻana, e hoʻohālikelike i ka ʻike i kāu makemake.

I ka hōʻuluʻulu manaʻo, ʻo ka Aspire Nautilus Prime Pods e hōʻike ana i kahi mana 3.4mL e-liquid, kahi hoʻolālā hoʻopiha piha ʻaoʻao hoʻohana me kahi awa hoʻopiha i uhi ʻia, kūpono me ka Nautilus BVC Coils hiki ke hoʻololi ʻia, a me ka ea ea hiki ke hoʻololi. Hoʻokiʻekiʻe kēia mau hiʻohiʻona maikaʻi i kāu ʻike vaping ma o ka hāʻawi ʻana i ka ʻono maikaʻi loa, ka hoʻoulu ʻana i ka mahu, a me ka maʻalahi e hoʻopilikino i kāu mau kau e like me kāu makemake.

Main Hiʻona:

Pūnaehana Hoʻopiha ʻaoʻao
puka makani nana wai
Hoʻololi ea
Aspire Nautilus Coil Series
Press Fit Coil Connection
Hoʻohui Pod Magnetic

hoakaka:

2mL Pod Cartridge
0.7ohm Nautilus 2S Mesh Coil
1.8ohm Nautilus BVC Coil

Hōʻuluʻulu Paena:

1 x Puke o 1 SMOK NOVO X Pod Panii

Nā huaʻōlelo:

E hauʻoli mākou e hoʻolohe i kou mau manaʻo

Waiho aku i pane

ʻO kaʻu mau makana Vape Review
Logo
Kakau Kālā Hou
Hoʻihoʻi i'ōlelo huna
Hoʻohālike i nā mea kiko'ī
  • Hōʻuluʻulu (0)
Hoʻohālikelike
0