Kumukuai maikai £11.99 no GeekVape Aegis Hero Pod Cartridge

Newvaping
Deal Score0
Deal Score0

Description

Ke hoʻolauna nei i ka Aegis Hero Pod Cartridge, i hoʻolālā maikaʻi ʻia no ka Aegis Hero Pod Kit. Me ka mana e-wai 2ml, hāʻawi kēia pahu pahu i ka nui o ka manawa e hoʻopau ai i kāu mau vaping me ka pilikia ʻole o ka hoʻopiha pinepine ʻana.

Ua hoʻolako ʻia ka Aegis Hero Pod Cartridge me ʻelua coils boost, kēlā me kēia me kahi pae kūʻokoʻa kūʻokoʻa. Hoʻopili maikaʻi ʻia ka coil 0.4ohm a me ka coil 0.6ohm e hāʻawi i ka ʻono i hoʻonui ʻia a me ka hana ʻana o ka mahu, e mālama ana i nā makemake vaping like ʻole. Inā makemake ʻoe i kahi ʻike ʻoi aku ka ikaika a me ka ʻono a i ʻole kahi kiʻi maʻalahi, nā coils i hoʻopili ʻia e hāʻawi i ka versatility e hoʻokō i kāu mau pono.

No ka hoʻopilikino hou ʻana, ʻo ka Aegis Hero Pod Cartridge nā hiʻohiʻona e hiki ke hoʻoponopono ʻia i ka ea ea. ʻO kēia hiʻohiʻona maʻalahi hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono maikaʻi i ka ea e like me kou makemake, e hoʻopili iā ia i kahi kiʻi ʻoi aku ka palena a i ʻole ea, e like me kāu makemake.

ʻO kahi hiʻohiʻona koʻikoʻi o ka Aegis Hero Pod Cartridge ʻo kāna hoʻolālā zero-leakage. Mālama kēia hoʻolālā i kāu e-wai makamae i loko o ka pahu pahu, e hōʻemi ana i nā pōʻino a i ʻole ka pau ʻole.

Loaʻa i kēlā me kēia pahu o ka Aegis Hero Pod Cartridge hoʻokahi pahu pahu pani, hāʻawi iā ʻoe i kahi koho kūpono no ka hoʻololi inā pono. E hauʻoli i kahi ʻike vaping maʻemaʻe me kēia pahu pahu i hana ʻia.

Main Hiʻona:

  1. ʻIke ʻia 2ml pod
  2. Hiki ke hoʻololi i ka ea ea no ka MTL/DTL
  3. Kūpono me nā coils hoʻoikaika e hiki mai ana
  4. Hiki i nā magnet ikaika ke hoʻokūkū wikiwiki a maikaʻi loa
  5. 510 kulu kulu
  6. ʻAʻohe leakage o ka ea ma luna

hoakaka:

Nona iho: 2ml
Hoʻopiha: Hoʻopiha luna
Ea: Ea ea hiki ke hoʻololi
Manaʻo Drip: 510 drip tip
Coil: Boost Coil 0.4ohm a me 0.6ohm (ma ka pahu)
Kūpono no: GeekVape Aegis Hero Pod Kit

Hōʻuluʻulu Paena:

1x Aegis Hero Pod
2x Boost Coil (0.4ohm a me 0.6ohm)
E hauʻoli mākou e hoʻolohe i kou mau manaʻo

Waiho aku i pane

ʻO kaʻu mau makana Vape Review
Logo
Kakau Kālā Hou
Hoʻihoʻi i'ōlelo huna
Hoʻohālike i nā mea kiko'ī
  • Hōʻuluʻulu (0)
Hoʻohālikelike
0