Kamahaʻo GEEKBAR PULSE 15000 — ʻO ka Kiʻi Paʻi Piha Mua o ka Honua

GEEKBAR PULSE 15000

 

Nānā mua ma GEEKBAR PULSE 15000

ʻO ka hoʻolālā ʻana o ka pahu pahu piha piha piha i ka ʻili: ka ʻO Geekbar Pulse nā hiʻohiʻona i kahi hoʻolālā pale piha i hoʻoulu ʻia e nā capsules lewa, piha me nā hopena kukui LED e hoʻohālikelike maoli i ka lehulehu. Hiki i nā mea hoʻohana ke komo maʻalahi i ka ʻike koʻikoʻi e like me ke kūlana pākaukau, koe wai-e, a me nā hoʻonohonoho ʻano hana, e hana ana i kahi ʻike vaping i hoʻonui ʻia.

GEEKBAR PULSE 15000

Nā Mea Manaʻo:

  • Ka Paʻi Piha Mua o ka Honua
  • Huina Mesh Kaulua
  • ʻO Dual core
  • 5% Nikotini
  • Mau 15000 Puffs
    Pulse 7500 Puffs

GEEKBAR PULSE 15000 ʻono:

PUHI POP
HUA BLUE RAZZ
KALIFORNIA CHERRY
FCUKING FAB
HU HUA PEACH
META MAHINA

MANGO MEKIKO
MIAMI MINT
LEMONADE PINK
HUA APPLE HUA
MAʻA ʻAPI
MANGO STRAWBERI
KA PAPA ANUENEU
HUA WAI
HAU GUMMY KEOKEO

 

Nā ʻenehana ʻokiʻoki

ʻĀwili Mesh ʻElua: Hāʻawi ka Dual Mesh Coil ʻoiaʻiʻo i ka hoʻonui ʻana i ka hana mahu a me ka ʻono mau, e hoʻonohonoho ana i kahi kūlana hou i ka maikaʻi o ka vaping.

ʻĀpana Koko ʻElua: ʻO ka Dual Core Chip i kūkulu ʻia e hōʻoia i ka hana paʻa a me ka multifunctionality, e hāʻawi ana i kahi ʻike vaping seamless.

ʻenehana VPU: ʻO Geekvape'O ka VPU Technology e lawe i ka hana huahana i nā ki'eki'e hou, e hā'awi ana i kahi ki'eki'e o ka na'auao a me ka pilikino i lua.

GEEKBAR PULSE 15000Hōʻike ka GEEKBAR PULSE 15000 ʻO Geekbar paʻa paʻa ʻole i ka hana hou a me ka maikaʻi, hoʻonohonoho i kahi pae hou i ka ʻoihana vaping. Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi ʻike vaping kupaianaha a i ʻole kahi koho olakino maikaʻi aʻe i ka puhi paka kahiko, hāʻawi kēia huahana i kahi manawa kūpono ʻole.

Irely william
Author: Irely william

Ua hauʻoli anei ʻoe i kēia ʻatikala?

0 0

Waiho i ka Reply

0 Comments
Nā ʻōlelo Hoʻohui Kūʻai
E nānā i nā ʻōlelo āpau