Hāʻawi maikaʻi 79% o Wismec HiFlask Pod System 40W Kit, $9.99 wale nō

MyVapor Vape Shop
Deal Score0
Deal Score0

ka Wismec HiFlask Pod ʻO Kit kahi mea hou, āpau-i-hoʻokahi vaping i hoʻolālā ʻia no ka maʻalahi a me ka maʻalahi o ka hoʻohana. Ke kūkulu nei ma luna o ka holomua o ka Motiv POD, ua hoʻokomo ʻo Wismec i ka ʻenehana hilinaʻi i loko o kahi ʻōnaehana pod ʻoi aku ka holomua. Hoʻokomo ka HiFlask i ka ʻōnaehana coil JVUA (Juice Vertical U-Airflow) groundbreaking, wale nō iā Wismec, e hāʻawi ana i nā mea hoʻohana i ka hiki ke hoʻoponopono i ka ea no ka Mouth-to-Lung (MTL) a i ʻole Direct Lung (DL) vaping e like me kā lākou makemake.

 

Wismec HiFlask Pod

 

 

Nā hiʻohiʻona nui o Wismec HiFlask Pod:

ʻO JVUA Coils Hou: Hoʻohana ka HiFlask i nā coils JVUA kipi me kahi hoʻolālā ea ea hiki ke hoʻololi ʻia, e hāʻawi ana i kahi ʻike vaping kūikawā i kūpono i kāu ʻano makemake - MTL a i ʻole DL.

Ka Manawa E-Juice Nui: Me ka nui o ka wai vape 5.6mL, hoʻokiʻekiʻe ka HiFlask i ka waihona wai nui loa ma waena o nā polokalamu POD paʻa, e hōʻoiaʻiʻo ana i nā manawa vaping lōʻihi me ka hoʻopiha pinepine ʻole.

ʻO ka Battery Mana: Hoʻohana ʻia e kahi pākaukau 2100mAh i kūkulu ʻia, hiki i ka HiFlask ke ahi a hiki i ka hopena kiʻekiʻe loa o 40W, e hāʻawi ana i ka hoʻoulu ʻana i ka mahu a puni ka lā.

Compact a Portable: ʻO ke ana ʻana ma lalo o 4 iniha ka lōʻihi a me 2 ʻīniha ka laula, ʻoluʻolu ka HiFlask i loko o kekahi ʻeke, e hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ia no ka vaping on-the-go. ʻO kāna chassis liʻiliʻi, i hana ʻia mai ka silicone premium a me nā mea PETG, e hōʻoia i ka lōʻihi a me ka lawe.

 

 

hana hou aku ma: ʻoihana vape

Nā huaʻōlelo:

E hauʻoli mākou e hoʻolohe i kou mau manaʻo

Waiho aku i pane

ʻO kaʻu mau makana Vape Review
Logo
Kakau Kālā Hou
Hoʻihoʻi i'ōlelo huna
Hoʻohālike i nā mea kiko'ī
  • Hōʻuluʻulu (0)
Hoʻohālikelike
0