Hāʻawi maikaʻi ʻo Aspire BP Stik Pod Kit 80W - £ 19.99

0
0
hola
0
0
minuke
0
0
kekona
0
0
vapesourcing.uk
Deal Score0
£19.99 £27.99 E kū'ai i kēia manawa
ABPS
Deal Score0
£19.99 £27.99 E kū'ai i kēia manawa
ABPS

ʻO ka pahu pod Aspire BP Stik

ka Aspire BP Stik ʻO pod kit kahi vape maʻalahi akā maʻalahi. Mahalo i ka laulā o nā coils kūpono, hiki iā ia ke kākoʻo iā MTL (Mouth To Lung) a me DTL (Direct To Lung) vaping. Ua lawa ka pākaukau 2500mAh i kūkulu ʻia i ka hapa nui o nā vapers ma ka liʻiliʻi o ka lā piha a hāʻawi i ka 80W. ʻIke ʻokoʻa ka pahu i ka coil āu i koho ai a koho i ka hoʻopuka maikaʻi loa, a no ka hana maʻamau, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ka wattage iā ʻoe iho. Hoʻokomo ʻia ʻelua coils ʻokoʻa i hiki iā ʻoe ke hoʻokolohua a ʻike i ka mea kūpono loa iā ʻoe.

Aspire BP Stik

ʻO nā hiʻohiʻona Aspire BP Stik:

80W Puka Kiekie
2500mAh Paʻa Paʻa
MTL & DTL Vaping
Aspire ASP Chipset
Nā ʻano haʻahaʻa haʻahaʻa, waena a kiʻekiʻe
Airflow hoʻoneʻe
2ml Pods

Ke hoʻokiʻekiʻe nei i kahi hoʻolālā hoʻomaka, ʻo ka BP Stik ke hōʻike nei i ka hana pihi hoʻokahi, no laila hiki iā ʻoe ke hoʻohuli a hoʻopau paha i ka hāmeʻa me kekahi mau kaomi. E hoʻokomo i kahi pahu i hoʻopiha ʻia a laila e hanu ma ka waha a i ʻole e kaomi a paʻa i ke pihi e vape. Hiki i ka hāmeʻa ke koho maʻalahi i ka pae mana maikaʻi loa no kāu coil, akā hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ke pihi e hoʻololi i waena o nā ʻano mana haʻahaʻa, waena a kiʻekiʻe. Hōʻike ka hōʻailona LED i kou pae pākaukau i ka nānā ʻana, a i ka wā e pono ai ke hoʻouka hou ʻia, hiki ke hana maʻalahi me ke kelepona USB-C.

Ua kūpono nā BP Stik pods me ka BP coil series a ua maʻalahi lākou e hoʻololi - huki wale i ka mea kahiko mai ke kumu o ka pod a hoʻoneʻe i kahi hou i loko. e komo i ke awa hoopiha. Paipai mākou i ka hoʻohana ʻana i nā e-liquids ma kahi o 70% VG no nā mana coil BP āpau ma waho o nā kū'ē 0.6 Ohm a me 1.0 Ohm, ʻoi aku ka maikaʻi me 50% VG a i ʻole PG e-wai kiʻekiʻe. Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ke kahe o ka ea ma ka hoʻohuli ʻana i ka BP Stik Pod, e ʻae iā ʻoe e hoʻomalu i ka ʻoluʻolu a i ʻole ke kāohi ʻana i kēlā me kēia inhale.

Loaʻa iā Aspire BP Stik:

Aspire BP Stik Device
Aspire BP Stik Pod
Aspire BP Mesh 0.17 Ohm Coil (Hoʻokomo mua ʻia)
Aspire BP Mesh 0.3 Ohm Coil
Uila Kelepona USB-C
manual mea hoʻohana

hana hou aku ma: ʻoihana vape

E hauʻoli mākou e hoʻolohe i kou mau manaʻo

Waiho aku i pane

ʻO kaʻu mau makana Vape Review
Logo
Kakau Kālā Hou
Hoʻihoʻi i'ōlelo huna
Hoʻohālike i nā mea kiko'ī
  • Hōʻuluʻulu (0)
Hoʻohālikelike
0