Ua hala

£6.39 Aspire R1 Disposable Kit – Aspire Coupons

vapesourcing.uk
Deal Score0
£6.39 £8.99 E kū'ai i kēia manawa
AR1D
Deal Score0
£6.39 £8.99 E kū'ai i kēia manawa
AR1D

 

ʻO ka Aspire R1 hiki ke hoʻopiha hou ʻia i ka pahu Vape 3500 Puffs

ʻO ka Aspire R1 Disposable kahi hybrid o kahi pahu pod a me kahi mea hoʻohana. Pehea ʻoe e nīnau ai? Hoʻokahi ʻāpana o ka pahu a ʻaʻole hiki ke wehe ʻia ka pod (e like me ka disposable) akā hiki iā ʻoe ke hoʻopiha hou a hoʻopaʻa i ka pahu, e like me ka pahu pod. He kit kipi maoli a me ka mua o kona ʻano. Hāʻawi ia i ka mea hoʻohana me ka ʻike like me kahi pahu pod kūpono akā hoʻopau i nā pilikia āpau a maʻalahi ia e hoʻohana a mālama.

Hoʻopaʻa ʻoe i ka pākaukau 650mAh nui ma o USB-C e ʻae ana i nā manawa hoʻopiʻi wikiwiki loa, e hōʻemi ana i ka manawa haʻahaʻa. E maʻalahi ka pākaukau i ke kakahiaka a hiki i ka pō a ʻoi aku paha! Hoʻohana ʻoe i ka Aspire R1 a hiki i ka pau ʻana o ka coil i ka wā e hoʻolei ʻoe i ka hāmeʻa a wehe i kahi mea hou. Hana kēia i ka pahu R1 Rechargeable Disposable i kekahi o nā pahu kūʻai maikaʻi loa ma ka mākeke i kēia manawa.

ʻO ka coil hiki ʻole ke hoʻoneʻe ʻia he 0.8ohm e hāʻawi iā ʻoe i kahi pā maʻalahi a maikaʻi loa. He kūpono no ka hoʻohana ʻana me Nicotine Salt E-Liquid a no ka poʻe e ʻimi nei e hele mai i ka paka.

ʻO Flavor:
Blueberry Ice/ Pink Lemonade/ Blueberry Blackcurrant Menthol/ Grape & Blackcurrant/ Guava Ice/ Mango Ice/ Cherry Bakewell/ Watermelon Ice/ Iceberg/ Grape Ice/ Banana Ice/ Cool Fruit Punch/ Mint Ice/ Cola Ice/ Bubblegum Candy/ Pineapple Ice

E hauʻoli mākou e hoʻolohe i kou mau manaʻo

Waiho aku i pane

ʻO kaʻu mau makana Vape Review
Logo
Kakau Kālā Hou
Hoʻihoʻi i'ōlelo huna
Hoʻohālike i nā mea kiko'ī
  • Hōʻuluʻulu (0)
Hoʻohālikelike
0