E kiʻi iā SMOK G-Priv Pod / G-Priv Pro Pod Kit no $19.99 - VapeSourcing

ʻO Sourcemore
Deal Score0
Deal Score0

hana

  • CN-HK / USA Warehouse : $19.99 Loaʻa i kēia Kūʻai! ! E hoʻohana i ka Code Coupon GprivP Ma ka hoʻopaʻa ʻana (G-Priv Pod / G-Priv Pro Pod Kit)
  • Hoʻouna honua holoʻokoʻa: $26.88 Loaʻa i kēia Kūʻai! ! E hoʻohana i ka Code Coupon GPPK (SMOK G-Priv Pod Kit)
  • Hoʻouna honua holoʻokoʻa: $25.56 Loaʻa i kēia Kūʻai! ! E hoʻohana i ka Code Coupon PRIVK (SMOK G-PRIV Pro Pod Kit)
SMOKG PrivPod
Introduction

SMOK G-Priv Pod ua hoʻomaikaʻi ʻia ma lalo o ka hoʻolālā maʻamau o G-PRIV, ʻoi aku ka māmā a me ka liʻiliʻi, akā ikaika. Hāʻawi ka G-PRIV pod mod moʻo no ka leʻaleʻa kiʻekiʻe me nā hiʻohiʻona hoʻomaikaʻi, nā hiʻohiʻona hoihoi, a me kahi ʻike vaping immersive. ʻO G-PRIV POD me ka paʻa, ʻoluʻolu a me ka hoʻolālā, hoʻolālā maʻalahi, a me ka uhi matte nani, ʻo kona hiʻohiʻona nani e hāʻawi i kahi ʻoluʻolu a ʻoluʻolu hoʻi i kou mau lima. ʻO G-PRIV POD Kit me ka pākaukau 2500mAh lōʻihi e mākaukau e kākoʻo iā ʻoe i kēlā me kēia manawa. A hoʻohana ʻia ka G-PRIV PRO POD Kit e hoʻokahi pākaukau 18650 waho, hiki iā lāua ke hōʻea i ka mana ma waena o 5-80W. ʻO ka Type-C ka hoʻopiʻi wikiwiki ʻana a hiki i ka 1.4A e hoʻopaʻa nei i kēia manawa e maʻalahi ke leʻaleʻa i nā puff ʻono. ʻO ke kī ahi e hoʻolilo iā ia i mea nui ergonomically i kūpono no ke kaomi ʻole me ka hopohopo me kou manamana lima: a me ka pāma. E lawe i ka vaping i ka pae pro me ka puʻupuʻu IQ-S maʻalahi, a hoʻokō i ka hana hoʻohiwahiwa me ka manawa puhi e like me ka wikiwiki o 0.001s. Hoʻohui maikaʻi ʻia ka nui o ka pale i loko o ke kino, ʻoi aku ka nui a ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana.

ʻO ka G-PRIV Pod Cartridge, hele mai me ka hoʻololi ʻana i ke ʻano ea e hoʻomalu i ka lawe ʻana i ka ea, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ke ʻano vaping ma waena o MTL, RDL a me DL ma o ka hoʻoponopono ʻana i nā puka makani ʻelua. E hauʻoli i kēlā me kēia puff a e hoʻokomo ʻia i loko o ka mahu nui a me ka ʻono ʻoluʻolu ma o nā puka makani ʻelua i hoʻoponopono ʻia e ke ʻano hoʻololi ea hoʻololi, e ʻae iā ʻoe e lawe i kahi milo hou i kou ola vaping. E lawe mai ka LP2 mesh series coils i kahi ʻike vaping hou loa, a ua kūpono ʻo G-PRIV Pro POD me ka RPM 2 coil series. I ka hoʻokomo ʻana i ka wili i loko o ka pod, ʻo ke apo silicone i hoʻohui ʻia ma lalo o ka coil e hoʻopiha i ka hakahaka, me ka hoʻopaʻa pono ʻana i ka wai e kahe ana mai ka pod e hopena i kahi ʻike ʻino o nā lima lepo. ʻO ka mana 5ml me ka hoʻohana ʻana i ka slide-to-open top filling method e hana maʻalahi ai ka hoʻopiha piha ʻana e like me ka pie me ka huki ʻole ʻana i ka pod e hoʻopiha i ka wā e mālama ana i kahi kaʻina hana hoʻopiha maʻemaʻe.

hiʻona

• G-Priv Pod Kit i kūkulu ʻia ma 2500mAh Battery

• G-Priv Pro Pod Kit- Hoʻokahi Kūwaho 18650 Battery

• Paheʻe-a-wehe i luna hoʻopiha piha

• 5.5ml - ka nui o ka wai

• LP2 Coils Compatible

• Hiki ke hoʻololi i ka ea

• Ki ahi nui

• IQ-S Chip

PAKʻAI PAKE

1 x G-PRIV POD Mea Hana (2500mAh) / G-PRIV PRO POD Device (18650 Battery NOT INNCLUDE)

1 x G-PRIV POD Pod LP2 ʻAʻohe (5.5ml)

1 x LP2 Meshed 0.232 DL Coil

1 x LP2 Meshed 0.42 Coil

1 x Kāpili C-'Apono

1 x Nānā Mea hoʻohana

SMOK G Priv Pod and G Priv Pro Pod Kit 80W details 4
SMOK G Priv Pod and G Priv Pro Pod Kit 80W details 7
SMOK G Priv Pod and G Priv Pro Pod Kit 80W details 1
SMOK G Priv Pod and G Priv Pro Pod Kit 80W details 2
SMOK G Priv Pod and G Priv Pro Pod Kit 80W details 3

Nā huaʻōlelo:

E hauʻoli mākou e hoʻolohe i kou mau manaʻo

Waiho aku i pane

ʻO kaʻu mau makana Vape Review
Logo
Kakau Kālā Hou
Hoʻihoʻi i'ōlelo huna
Hoʻohālike i nā mea kiko'ī
  • Hōʻuluʻulu (0)
Hoʻohālikelike
0