Hoʻohui i kaʻu Vapes
Hō'ike hou

[Hoʻohou ʻia ka hopena hoʻāʻo] Voopoo Drag Nano 2 Starter Kit Review: Small Pod Big Idea

Maikaʻi loa
  • Hoʻopiha piha
  • Nui liʻiliʻi
  • MTL & RDL vaping
  • Pūnaehana ea ea hiki ke hoʻololi
  • ʻO nā ao ʻono a pahee
ino
  • ʻOhi manamana lima
  • ʻAʻole maikaʻi i ka lima
9.1
kupaianaha
Hana - 9.5
Ka maikaʻi a me ka hoʻolālā - 8
Hoʻohana maʻalahi - 10
Hana - 9
Kumukuai - 9

E nā poʻe Voopoo, e nānā ma ʻaneʻi a i kēia manawa! Voopoo hoʻohui i kahi ʻōnaehana pod hāmama hou i kāna Kauō moʻo ʻohi, ʻo ka 20W Drag Nano 2. He mea hana nani i hana ʻia me nā laina maʻemaʻe. ʻOiaʻiʻo, inā mākou e hoʻolauna i hoʻokahi mea e pili ana i kēia pod, ʻo ia ka liʻiliʻi liʻiliʻi. ʻO Drag Nano 2 he hapalua wale nō ka nui o ko mākou mau lima.

ʻO ka mana maʻamau o Voopoo Drag Nano 2 paʻa a hiki i ka 5.5ml vape wai, a holo ma kahi pākaukau 800mAh rechargeable. Hoʻokuʻu pū ʻo Voopoo i kahi mana TPD no kēia kime hou loa, e kaupalena ana i ka nui o ka waihona i ka 2ml wale nō.

Ma hope o nā lā o ka hoʻāʻo ʻana ma ka Voopoo Drag Nano 2, ua hoʻokaʻawale mākou i nā pono āpau a me nā pōʻino i nā paukū ma lalo nei. Ma ke ala, hōʻike mākou i nā mea a mākou e makemake ai ʻōmaʻomaʻo, a me nā mea a mākou e komo ʻole ai ʻulaʻula, i mea e maʻalahi ai kāu heluhelu. E hoʻomaka kākou!

Voopoo kauo nano 2 pod system

hiʻona

ʻōnaehana hoʻopiha piha

hana maʻalahi me Voopoo ʻO ka pahu pahu Vinci Pod

3 mana puka mana

Leak-pale

Kiʻi wikiwiki

Sharon

Author: Sharon

hoakaka

  • Pod:

Nona iho: 2ml

Mea: PCTG

Kū'ē: 0.8Ω, 1.2Ω

Size: 72 * 44 * 14.2mm

  • mod:

Mea: Zinc alloy + ʻili/PC

Ka Mana Hana: 8-20W

Voltage Output: 3.2 ~ 4.2V

Kū'ē: 0.1~3.0Ω

Ka nui o ka pākaukau: 800mAh (i kūkulu ʻia i loko o ka pākaukau)

Sharon

Author: Sharon

Pūʻolo maʻiʻo (mana TPD)

Kauo Nano 2 Mea Hana*1

Kauo i ka Nano 2 Pani pani pani (0.8Ω*1)

Kauo i ka Nano 2 Pani pani pani (1.2Ω*1)

Uila Type-C*1

Manuahi Manawa * 1

Na Lanyard*1

Sharon

Author: Sharon

Ho'āʻo Lab

VOOPOO Kauo Loaʻa iā Nano 2 3 mau mana mana no ka makemake vaping ʻokoʻa. Ua ʻōlelo ka manual ma waena o 8-20W, akā ʻaʻole ia e hōʻike i nā mana no kēia mau ʻano 3. No laila, makemake nui mākou iā ia.

Hana ʻia kā mākou hoʻāʻo ke hoʻopiha piha ʻia ka hāmeʻa, a mālama ʻia kēlā me kēia hoʻokolohua ma kahi o 3-4 mau manawa.

voopoo drag nano 2

We used the 1.2Ω coil during test. You can find from the table above that at the White-High power mode, the wattage is 11W – 11.5W (there might be 0.5 wattage fluatuation when testing). Green – Mid mode is around 10.7W, and Blue – Low mode is 9.7W. There aren’t too much difference, and we can’t detect obvious difference while vaping, too. In general, for the 1.2Ω coil, it’s safe to say that VOOPOO Kauo Nano 2 works between 9-12W.

Hoʻāʻo ʻia ka helu hoʻopiʻi no 0.6A wale nō, ʻoi aku ka lohi ma mua o ka 1A i ʻōlelo ʻia.

Hana - 9

ʻO nā meaʻono ma lalo o nāʻano likeʻole

Hiki iā mākou ke loaʻa i ʻelua pods i loko o ka pahu Voopoo Drag Nano 2, hoʻokahi i kāhiko ʻia me kahi 0.8Ω huila a me kekahi me a 1.2Ω huila. ʻAʻole makemake ʻoe e hoʻololi ma waena o kahi duo o sub-ohm a me MTL vaping, a i ʻole he mea hoʻomaka wale ʻoe e hoʻāʻo nei e hāʻawi iā DTL i kahi puʻupuʻu, ʻaʻole hiki iā mākou ke ʻōlelo aku i kahi hui coil.

Hāʻawi ʻo Voopoo Drag Nano 2 i ʻekolu mau ʻano hoʻopuka: haʻahaʻa, waena a keʻokeʻo-kiʻekiʻe. ʻO kēia mau ʻano e pili ana i ʻekolu mau watts ʻokoʻa i hoʻolālā ʻia ma mua.

I kā mākou loiloi, hana mākou i ka Drag Nano 2 e holo nui ma waena a me nā ʻano keʻokeʻo keʻokeʻo, a ke hana nui nei. Hoʻomau ka hana ʻana o ka pod he lehulehu o nā ao ʻono. ʻO ka mahu maemae a pahee, ka hōʻoia maikaʻi loa o kahi coil i kūkulu maikaʻi ʻia. Eia kekahi, aia ka pod i kahi kiʻi paʻa maikaʻi e hana no nā ʻano vaping MTL a me RDL.

ʻO ka wai a mākou i hoʻohana ai i kā mākou hoʻāʻo ʻana ʻo Tahiti Treat mai Salteez, ka ʻono huaʻai maʻamau. Ua hōʻea ʻo Voopoo Drag Nano 2 i ka piko o kona ʻono ma hope o 20 mau puff. ʻAʻole hiki iā mākou ke aloha iā ia no ka mea ua komo ka mahu o kā mākou hanu ʻono haʻahaʻa a me ke ʻano ʻoluʻolu i kahi tee.

I loko o kā mākou hoʻāʻo ʻana iā Voopoo Drag Nano 2, ʻike mākou ʻaʻole ʻono i ke ahi a ʻaʻole hoʻi ka emi ʻana o ka ʻono. Hele mai makou kuha-hope, akā hoʻokahi wale nō.

Voopoo kauo nano 2 pod system

Hoʻolālā - 8

Keʻano

ʻAʻole ia he mea kupanaha ke kaʻana like ʻana o Voopoo Drag Nano 2 i kāna kumu hoʻolālā Drag o mua o ka hoʻolālā—ʻili ʻoniʻoni i hui pū ʻia me nā metala hina hina. He mea koʻikoʻi hoʻi kona ʻano ma ʻaneʻi. ʻO Drag Nano 2 he vape cuboid, nona ka helehelena mua like me kahi kokoke loa i kahi huinaha.

Hoʻomanaʻo ʻo Drag Nano 2 iā mākou Uwell Caliburn KOKO moʻo. Loaʻa iā ia ke ʻano ʻoihana, ʻoiai ʻo Caliburn KOKO he ʻano ʻoluʻolu a leʻaleʻa.

ʻO ia liʻiliʻi i manaʻo ʻole ʻia. Hiki iā mākou ke hoʻopaʻa i ka hāmeʻa holoʻokoʻa me ka lima hoʻokahi. Eia nō naʻe, ʻaʻole ʻoluʻolu ka paʻa i ko mākou makemake, no ka mea, ʻo ka ʻili ʻili ʻano pahee. Eia kekahi, hiki ke hoʻopau i kāna chassis zinc alloy i mea pilikia no kekahi o mākou. ʻO ia hōʻiliʻili i ko mākou manamana lima ma ke ʻano maʻaʻole, hiki ke hoʻoheheʻe i ka poʻe inaina.

Aia i loko o ka pahu kahi kaula kila kila e hiki ai iā mākou ke ʻaʻahu i ka hāmeʻa a puni ko mākou ʻāʻī. He vibe. ʻO ka maʻamau, nānā ʻo Voopoo Drag Nano 2 nani a nani e like me ka moʻo Drag i mau.

Pākuʻi ʻia ʻo DSC01002Voopoo kauo nano 2 pod system

ʻO ka Pod - kūpono me VOOPOO Vinci

Hoʻohana ʻo Voopoo Drag Nano 2 i kahi ʻōnaehana hoʻopiha piha. Aia ka puka hoʻopiha ma luna o ka pahu vape. Wehe i ka pāpale ma luna o ka pahu, wehe i ke poʻi kāpili a kaomi i ka wai i loko - hoʻopiha ʻia. Hoʻolālā akamai ka ʻōnaehana holoʻokoʻa. ʻAʻohe wai i holo e huikau i na mea i ko makou hoopiha ana.

Ua nānā mākou i kona leaka wai ma hope o ko mākou hoʻopiha ʻana i ka wai vape i loko o ka pahu no nā lā ʻelima. Kauo Nano 2 He mea kupanaha ka leak-resistant tech. ʻAʻole mākou i ʻike i kahi wai e kahe ana. Hana ʻia ka pahu i nā mea semi-transparent e ʻae iā mākou e nānā maʻalahi i ka pae wai.

Ua kūpono pū ka pahu vape me ka huahana ʻōnaehana pod mua o Voopoo, ka ʻO Vinci Pod. He hōʻike maoli nō ia o ka ʻōlelo a Voopoo e kūkulu i kāna kaiaola huahana ponoʻī. No nā vapers nona kahi Vinci Pod, ua hoʻopiʻi nui ka Drag Nano 2 hou.

Airflow

Loaʻa iā Drag Nano 2 pod hiki ke hoʻololi i ka ea. Hiki iā mākou ke hoʻoponopono maikaʻi i ka ea i ʻae ʻia ma ka hoʻoponopono ʻana i kahi slider ma kahi ʻaoʻao. Paʻa loa ka slider pahee, akā hiki iā mākou ke neʻe me ka hoʻoikaika ʻole.

Voopoo kauo nano 2 pod system

Batri - 9.5

Kauō Voopoo ʻO ka 2mAh ʻo Nano 800 he mea paʻakikī loa e mau no nā lā ʻelua. Kona ʻaʻole i hāʻule iki ka pae pākaukau ma hope o ko mākou hoʻohana ʻana iā ia no ʻekolu mau lā a waiho ʻole ʻia no nā lā ʻelua. Ua hala i waho o ko mākou mau manaʻo i ka ʻoiaʻiʻo.

Hōʻike ʻia ka pae pākaukau o ka pod e nā kukui ʻekolu ma lalo o ka slider ea. Ke hele aku nā mea ʻekolu i waho, ʻo ia ka mea ua make ka mea hana. Akā ʻaʻohe mea hopohopo, aia kahi port charging Type-C ma ka lalo.

Voopoo kauo nano 2 pod system

Hoʻohana maʻalahi - 10

Aia ka Voopoo Drag Nano 2 pod hoʻokahi pihi wale nō, e ʻae iā mākou e kaʻapuni i ʻekolu pae mana ma ke kaʻina. Hiki iā mākou ke paʻi iā ia no ʻelima mau manawa e hoʻola a hoʻopau paha i ka hāmeʻa. ʻO lākou ka mea hiki iā mākou ke hana e pili ana i kēia pihi.

Hiki ke ho'ā 'ia ka pod ma ke ki'i 'ana mai ka waha. ʻAʻole pono mākou e kaomi mau i ke pihi no ka hoʻokō ʻana. Ma ke ʻano o kahi ʻōnaehana pod, kauo ho'āla pono e lilo i pro ma a o.

Ma waho aʻe o kēia, ua hoʻopili ʻia nā coils o Drag Nano 2 i nā pahu vape. Ke loaʻa nā hōʻailona e ʻōlelo mai ana ua pau ka wili, e like me nā ʻono maikaʻi ʻole, hiki iā mākou e hoʻolei i ka pahu holoʻokoʻa a hoʻokomo i kahi hou. Mai ka ʻaoʻao o ka poʻe hoʻomaka vape, ʻoi aku ka liʻiliʻi a i ʻole. Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole pono lākou e hoʻolilo i ka ikaika i ka noiʻi pehea ka hana o ka coil hou.

Kumukūʻai - 9

Ua kūʻai ʻia ʻo Voopoo Drag Nano 2 pod no $20 a i ʻole ma ka hapa nui o nā kahua e-commerce vape, ʻoiai ʻo kāna kumu kumu kūʻai ma mua o $30. Kokoke loa ia i ke kumukūʻai o ka ʻōnaehana pod mua o Voopoo Vinci Pod. Ma ke ʻano he ʻōnaehana pod hou e ʻae ai i ka vaping RDL a hoʻoikaika ʻia e ka chipset kiʻekiʻe loa, ʻo Drag Nano 2 kahi waiwai kūʻai kūʻai.

Nā Manaʻo Nui

Vaping ma ka Voopoo Drag Nano 2 pod he doddle. Hāʻawi ka ʻōnaehana pod i nā hana maʻamau a pau, e like me ka hoʻololi ʻana i ka ea a me ka mana hoʻololi hoʻololi (ʻoiai aia ʻekolu mau koho), a maʻalahi ke hoʻohana i kēia manawa. He ʻano maʻamau ke ʻano, a he lumi liʻiliʻi loa ia. He hala ʻole ka ʻātomization coil. Inā pono mākou he nitpicker, e ʻōlelo mākou aia ka mea o ka pod ma lalo o par. ʻAʻole manaʻo ʻo Drag Nano 2 i ka maikaʻi i ka lima me ka ʻoi ʻoi loa a maʻalahi hoʻi i ka pohihihi e nā manamana lima.

Voopoo kauo nano 2 pod system

Ua ho'āʻo anei ʻoe i ka Voopoo Drag Nano 2 pod? Inā ʻae, e ʻoluʻolu e kaʻana like i kou manaʻo me mākou. Inā ʻaʻole, makemake ʻoe e hoʻāʻo i kēia manawa? Manaʻo mākou he mea kōkua kēia loiloi iā ʻoe.

Sharon
Author: Sharon

E ʻōlelo mai!

1 0

Waiho i ka Reply

0 Comments
Nā ʻōlelo Hoʻohui Kūʻai
E nānā i nā ʻōlelo āpau