Hoʻonui i ke ola pākaukau: 10 mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka palekana a me ka mālama ʻana i ka pākaukau Vape

o na pu ki

 

o na pu ki

Pehea e pale aku ai i kou Bati Vape?

 

kahea ana o na pu ki He mea koʻikoʻi ia o nā polokalamu vaping, ʻoi aku ma mua o ka mana o ka pā uila mamao. Ke koi nei kēia mau pūnaewele mana kiʻekiʻe i ka mālama pono ʻana e hōʻoia i ka palekana a me ka lōʻihi o ka pākaukau. ʻOiai ke koʻikoʻi o ka palekana pākaukau, loaʻa pinepine ka poʻe hou i ka vape i ke alakaʻi liʻiliʻi i ka hoʻokele pono ʻana i ka pākaukau o kā lākou hāmeʻa. Ke manaʻo nei kēia alakaʻi e hoʻopiha i kēlā āpau, e hāʻawi ana i nā ʻōlelo aʻo kikoʻī e pili ana i ka mālama ʻana a me ka hoʻohana ʻana i ka pā vape me ka palekana.

Mālama ʻana i nā wrap Batri ma ke kūlana maikaʻi

ʻO ka paʻa o kāu mau pahu pahu vape ka mea nui. Hiki ke hoʻolaha ʻia ka pākaukau i kahi wīwī pākahi i hoʻohālikelike ʻia, e hoʻonui ana i ka pilikia o nā kaapuni pōkole a me nā pōʻino. Inā ʻike ʻoe i ka pōʻino o ka pākaukau, e like me nā waimaka a i ʻole nā ​​nicks i loko o ka ʻōwili pākaukau, pono e hana koke. ʻO ka hoʻopili hou ʻana i ka pākaukau he mea maʻalahi a maʻalahi hoʻi. Nā hale kūʻai vape hāʻawi maʻamau i nā lawelawe hoʻopili hou ʻana i ka pākaukau, pinepine me ka uku ʻole, e hōʻoia ana i ka palekana o kāu pākaukau no ka hoʻohana ʻana.

Ke koho ʻana i ka Bati Pono no kāu hāmeʻa

ʻAʻole hana ʻia kēlā me kēia pākaukau. Ma muli o kāu ʻano vaping — inā he haʻahaʻa haʻahaʻa a i ʻole sub-ohm vaping — ʻoi aku ka maikaʻi o kekahi mau pila ma mua o nā mea ʻē aʻe. He mea koʻikoʻi ke koho ʻana i ka pākaukau i kūpono i nā kikoʻī o kāu hāmeʻa. E hōʻalo i ka hilinaʻi wale ʻana i nā helu o ka mea hana ma nā ʻōwili pākaukau, no ka mea hiki ke alakaʻi hewa kēia mau mea. Akā, e ʻimi i nā loiloi pākaukau kūʻokoʻa a pili pono i ka helu hoʻokuʻu mau ʻana o ka pākaukau (CDR) e pale aku i ka hoʻokaumaha ʻana i nā cell.

na pa kahaKe hoʻohana nei i nā pahu pahu no ka mālama palekana

Ke hoʻohana ʻole ʻia, ʻaʻole pono e hoʻolei ʻia ka pākaukau i loko o nā ʻeke a i ʻole ʻeke me ka pale ʻole. Hiki ke hoʻopili ʻia nā mea metala me ka pākaukau i pale ʻole ʻia, hiki ke hana i nā kaapuni pōkole a alakaʻi i ka hoʻokuʻu ʻana a i ʻole ka pahū. Hāʻawi nā pahu pahu pahu plastik i kahi hopena kūpono a hilinaʻi no ka halihali palekana, loaʻa i nā mea like ʻole a me nā hoʻolālā e kūpono i nā makemake.

Ke hoʻohana nei i nā mea hoʻolaʻa pākaukau

ʻOiai ke kākoʻo pinepine nei nā mea hana hou i ka hoʻouka ʻana i ka pākaukau i loko o ke mod, ʻo ka hoʻohana ʻana i kahi pākaukau paʻa i hoʻolaʻa ʻia he mea palekana. ʻAʻole wale kēia ala e hōʻemi i ka pōʻino o kāu pākaukau, akā hāʻawi pū nā mea hoʻoili pākaukau i hoʻolaʻa ʻia i nā hiʻohiʻona ʻē aʻe, e like me ka nānā ʻana i ke olakino pākaukau a me ka hāʻawi ʻana i ka ʻikepili e hoʻouka ana i ka pākaukau. Hiki ke hoʻonui i ka palekana a me ka lōʻihi o kāu pākaukau i ka hoʻokomo kālā ʻana i kahi loina pākaukau maikaʻi.

Ka nānā 'ana i ka ho'ā 'ana i ka ho'opa'a 'ana i ka pila

ʻO ka waiho ʻana i ka pākaukau e hoʻopaʻa me ka mālama ʻole ʻia, ʻoi aku ka nui o ka pō, he hana piha i ka pilikia. Hiki ke loaʻa i nā hopena koʻikoʻi nā hana ʻino o ka charger. He mea nui ia e nānā i ke kaʻina hana o ka hoʻouka ʻana o ka pākaukau, e wehe koke i ka pākaukau ke hoʻopiha piha ʻia a mālama iā lākou i loko o nā pahu pākaukau ke hoʻohana ʻole ʻia.

Ke pale nei i ka hoʻoheheʻe ʻana o ka pākaukau

No ka hoʻonui ʻana i ke ola o kāu pākaukau, e pale i ka ʻae ʻana iā lākou e hoʻopau piha ma mua o ke kau ʻana. Lithium-ion nalo ka hikiwawe loa ke hemo loa. ʻO ka hapa nui o nā polokalamu vaping e hōʻike ana i nā hōʻailona pae pākaukau, e hiki ai i nā mea hoʻohana ke hoʻopiha hou i kā lākou pākaukau ma mua o ka pau ʻana o ka wai, a laila e mālama i ko lākou ola pōʻai.

Pale ʻana i ka pākaukau mai nā wela ʻoi loa

Pilikia ka pākaukau Vape i nā wela wela. Hiki i ka ʻike ʻana i nā wela kiʻekiʻe ke hoʻolōʻihi i ka ʻelemakule o ka pākaukau a hoʻonui i ka pilikia o ka hoʻokuʻu ʻana, ʻoiai hiki i ke anuanu ke hōʻemi i ka hiki o ka pākaukau. Store kou pākaukau ma nā wahi ʻoluʻolu, malu, mamao mai ka lā pololei a ʻaʻole loa e waiho iā lākou i loko o nā kaʻa wela. No ka poʻe e noho ana ma nā wahi me nā kūlana ʻino loa, ke lawe ʻana i kāu hāmeʻa vape a me ka pākaukau i loko o kahi mea hoʻomaʻamaʻa insulated, ʻoiai e hōʻoiaʻiʻo ana i ka noho ʻana o ka pākaukau i kona hihia, hiki ke hāʻawi i kahi pale hou.

Ke hoʻohana ʻana i ka pākaukau 'Married' no ka nui-Battery Hoʻololi

I nā polokalamu e koi ana i nā ʻokoʻa he nui, he mea koʻikoʻi ka hoʻohana ʻana i ka pākaukau like a hoʻopaʻa mau iā lākou i hui pū ʻia - i kapa ʻia ʻo 'marying' batteries. Mālama kēia hana i ka hoʻopiʻi ʻana a me ka hoʻokuʻu ʻana, e pale ana i nā imbalances e hiki ke hoʻopilikia i ka nui o ka pākaukau a me ka hana pākaukau.

Hoʻololi mau i ka pākaukau

Loaʻa i kēlā me kēia pākaukau kahi pōʻai ola hope, i hōʻike ʻia e kekahi helu o nā pōʻai hoʻoiho. I ka hala ʻana o ka manawa, e hoʻomaka ka nalo ʻana o ka pā lithium-ion i ka hiki a me ka mana. Inā ʻike ʻoe i ka emi ʻana o ka hana pākaukau a i ʻole ʻoi aku ka nui o kāu pākaukau i ʻeono mahina a i hoʻokahi makahiki, ʻo ia ka manawa e hoʻololi ai i ka pākaukau.

Pōʻaiapuni hoʻopōʻaiapuniHoʻohana hou i ka Bateri Kahiko me ke kuleana

Ke hiki i ka manawa e pani ai i kāu pākaukau, ʻo ka hana hou ʻana i ka pākaukau ke kuleana kūpono. ʻO ka hoʻolei ʻana i ka pākaukau i loko o ka ʻōpala hiki ke alakaʻi i nā kaapuni pōkole a hiki i kahi pōʻino ahi. ʻAʻole hiki ke hoʻohaʻahaʻa wale i ka pākaukau hou i kēia mau pilikia akā kōkua pū kekahi i ka mālama ʻana i ke kaiapuni. E ʻimi i nā pahu hoʻoheheʻe pākaukau i koho ʻia a hahai i nā alakaʻi hoʻolei ʻana i ka pākaukau kūpono.

Hōʻike kēia alakaʻi i ka pono o ka vape kūpono o na pu ki mālama a palekana, hāʻawi i nā ʻōlelo aʻoaʻo e hōʻoia i ka lōʻihi o ka pākaukau vape a me ka hana. ʻO ka mālama ʻana i kēia mau alakaʻi ʻaʻole e hoʻomaikaʻi wale i kāu ʻike vaping akā e hōʻoia pū i ka lōʻihi o ka pākaukau a me ka palekana.

 

Ua hauʻoli anei ʻoe i kēia ʻatikala?

0 0

Waiho i ka Reply

0 Comments
Nā ʻōlelo Hoʻohui Kūʻai
E nānā i nā ʻōlelo āpau